Paarden

Wakker worden en je paard of pony goedemorgen zeggen vanuit je slaapkamerraam? Bij ons kan het!

Op boerderij de Vinckenhof kun je van een heerlijke vakantie genieten samen met je paard. Er zijn 6 ruime boxen beschikbaar direct naast huisje Meike, of eventueel meer boxen op het terrein. Er zijn in totaal 21 boxen van verschillende afmetingen. Daarnaast kan je paard (onbeperkt) in de wei staan. We beschikken over verschillende weilanden en een paddock. Ook is er een buitenbak aanwezig van ruim 20x60m met fijne bodem.

In de omgeving zijn er verschillende bossen om mooie buitenritten te maken. Vanaf ons terrein is het 20 minuten stappen naar de ingang van het bos. Je rijdt grotendeels over zandwegen en je moet 1 keer een weg oversteken. Wil je liever met een gids het bos verkennen? Dat kan bij ons ook, informeer naar de mogelijkheden. 

Bij aankomst is de stal opgestrooid. We voeren standaard brok en hooi. Bij vertrek dienen de stallen schoon achter gelaten te worden. De prijs van een paard of pony wordt berekend per nacht.

Ook is het in overleg mogelijk om je hond mee te nemen. Wel berekenen we dan een toeslag. Honden moeten aangelijnd zijn op het erf en gelieve aan de straat uit te laten.