Paarden

Wakker worden en je paard of pony goedemorgen zeggen vanuit je slaapkamerraam? Bij ons kan het!

Op boerderij de Vinckenhof kun je van een heerlijke vakantie genieten samen met je paard. Er zijn 6 ruime boxen beschikbaar direct naast huisje Meike, of eventueel meer boxen op het terrein. Er zijn in totaal 21 boxen van verschillende afmetingen. Daarnaast kan je paard (onbeperkt) in de wei staan. We beschikken over verschillende weilanden en een paddock. Ook is er een buitenbak aanwezig van ruim 20x60m met een fijne bodem met polyvlokken. Deze mag je vrij gebruiken om te rijden of te longeren.

In de omgeving zijn er verschillende bossen om mooie buitenritten te maken. Vanaf ons terrein is het 20 minuten stappen naar de ingang van het bos. Je rijdt grotendeels over zandwegen en je moet 1 keer een weg oversteken. Wil je liever met een gids het bos verkennen? Dat kan bij ons ook, informeer naar de mogelijkheden. 

Bij aankomst is de stal opgestrooid. We voeren hooi van eigen land. Neem voor je paard je eigen brok mee. Er is geen brok inbegrepen in de prijs. Om 08.30 u  en 17.00 u voeren wij alle paarden. Savonds voeren we om 21.30 u- 22.00u nog een laatste ronde met hooi.  Je dient tijdens het verblijf zelf de stallen en weides schoon te houden. De prijs van een paard of pony wordt berekend per nacht.

Honden meenemen alleen in overleg.

Paard huren

Heb je geen eigen paard of pony, of geen mogelijkheid om deze mee te nemen? Bij stal Jacobs kun je een paard of pony huren die bij ons gestald kan worden. Hiervoor kun je contact opnemen met stal Jacobs: www.staljacobs.nl

Een gids meenemen

Wil je graag een gids meenemen naar het bos, omdat je de weg niet kent of omdat je graag meer wil weten van de omgeving? Bij ons kun je een gids huren. Paige gaat graag met je mee samen met de schimmel Harry, die in eigendom is van boerderij de Vinckenhof. Individuele en kleine groepsritten zijn te boeken vanaf 2 uur. Onbezorgd genieten van je paard en de natuur zonder je druk te maken over de route of een parkeerplaats. Naderhand kunnen de paarden worden gedoucht en even grazen in de wei, terwijl wij uitrusten onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers. Voor meer informatie en tarieven kun je Paige een bericht sturen via instagram. Klik op het instagram icoon hieronder om naar de pagina van Paige te gaan.